Ingen verkan

Då har jag fyllt på med en ny omgång av de biologiska medicinerna 👊🏼

Det räckte med 2 stick för att få blod nog till proverna samt att få nålen att sitta bra för själva droppet. Min vilopuls var som vanligt låg 😁 men däremot var blodvärdena på väg i fel riktning igen. Det hade jag på känn. Känner mig kropp hyggligt bra nu och märker direkt i min löpning när Hb’t går ner. 

Det finns ju olika anledningar till att Hb’t går ner... en trolig anledning för en reumatiker är att sjukdomen är aktiv. 

Tyvärr är det så att jag nu inte längre får ut nån effekt av mina mediciner 😢 Det har gått några dagar och jag är fortsatt lika stel på morgonen som innan jag fick medicin. Ger det ett par dagar till... sen ringer jag min reumatolog och bokar en träff, vi får nog prova något annat. 

Under tiden jobbar jag på med de sakerna som jag kan påverka. Jag vilar så mycket jag kan och jag springer så mycket jag kan. 
Jag verkligen älskar löpningen och vill INTE tillbaka till att inte kunna springa. Löpningen gör att jag kommer ut, det ger en frihetskänsla, det ger låg vilopuls (bra kondition) och det ger en skön känsla efteråt 😍❤️ 
(null)