När ska det lugna sig?

Det är galet, vilket skov (?!?) jag hamnat i. I ca 2 veckors tid har jag haft ont. Visst har jag ont nästan jämt, men inte såhär 😢 

Jag har sån värk att lederna inte fungerar. Det ovanliga är tiden som gått och antal drabbade leder. Det är 3-4 leder åt gången som ej vill fungera, det brukar vara typ en. Det gör mig handikappad och det gör mig otroligt trött. Och sist men inte minst, det gör mig orolig. Vad är fel? Har jag ett längre skov som går över? Är det något annat? Är det en "upptrappning" i sjukdomen? VAD?? 🙈


Känner mig ledsen och orolig. Min logiska del av hjärnan vet och förstår ju att det inte hjälper situationen alls. Nätterna och tidiga mornar är värst. I natt vaknade jag av en otrolig smärta i vänster axel vänster hand, höger armbåge, höger knä och vänster fot. Den smärtan är svår att beskriva. Medan jag ligger blixtstilla så Moore det "bara", men minsta lilla jag rör mig... jösses 😬. Var ju förstås tvungen att gå upp för att ta ännu en värktablett, trots att jag tagit min kvällstablett 3 timmar tidigare. 


Steg 1, få av mig täcket med en kniv (som det känns) i varje led som jag nämnde. Där efter resa på mig till sittande, utan att kunna ta något vidare stöd av armarna. Så kommer nästa steg, ställa sig upp på två onda ben med två "lama" armar som ju inte är till mycket support 😢 Och ja... så fortsätter det. När tabletten är tagen skall jag hela vägen tillbaka. Denna sjukdomen måste vara djävulens påfund och jag funderar ibland över vad just jag gjort för att drabbas av detta. 


Men tack och lov hjälpte nattens stödtablett. Jag kunde så småningom somna om. Sedan vaknade jag "bara" vanligt morgonstel. 


Frukosten följes av dubbel dos värktabletter, så nu känns det helt okej. Jag kan vara ute i skogen med min hund 🐕 Det trodde jag inte i natt. 


Måtte detta snart bli bättre 🙏🏼


(null)