Hur lång tid tar det att acceptera?

För ganska så exakt 2 år sedan började mina "bekymmer" som resulterade i min diagnos: Reumatoid Artrit - reumatism, i september. Ända sedan dess har jag varje dag... ja, precis VARJE dag... tänkt på min kropp och vad jag kan tänkas ha gjort för att den mår som den gör. 

Jag har varje dag försökt att hitta nån form av logik, något litet halmstrå... något, vad som helst som ska hjälpa mig att förstå och se samband. Se samband mellan vad jag gjort och hur jag mår. När jag mått bra, så har jag tänkt på vad jag gjorde och sedan försökt göra likadant nästa dag... för att få ännu en bra dag. När jag haft ont, så har jag gjort likadant... för att undvika att göra likadant 🙄

Om det hjälpt?! 
Nä, såklart inte 😢 Två år har gått och jag ser bennemej inga mönster åt något håll! Det har inte hjälpt vad för trix jag än försökt mig på. 

Varje dag är en ny dag och den har INGET att göra med varken gårdagen eller morgondagen. Det är en ny dag som jag får hantera helt enkelt. 

Det är svårt att acceptera. Det är svårt att acceptera att livet ser ut så härifrån och framåt. Samtidigt som det finns så mycket att vara tacksam för och glädjas över. 

Jag måste bara gilla läget! 
Acceptera de dagarna som är mindre bra och njuta av de dagarna som är bra. 

Lätt att säga, svårare att leva efter... 

(null)