Kropp bortskänkes

Det finns stunder jag skulle kunna tänka mig att betala en bra slant om nån tog min kropp och jag fick en ny... en frisk en. 

Och ja, jag veeeet man ska vara tacksam för vad man fått och göra det bästa av situationen. Men det är fan inte alltid så lätt ☹️

Trots att jag levt så nära reumatismen hos min mamma större delen av mitt liv har jag aldrig riktigt förstått hur lömsk och oförutsägbar sjukdomen är. 

Nu går jag i väntans tider igen att få börja ny medicinering, för att se om den kan hjälpa mig. Denna väntan på nästa steg hela tiden... Den senaste tiden har jag haft mer och mer ont igen. Jag har inte bara morgonstelhet, utan stelhet i allmänhet om jag suttit länge, jobbat monotont länge osv. Inte bara det att det är jobbigt i sig, men jag blir ledsen och orolig med 😢 Det sätter sig i skallen liksom. 

Händer och axlar värker mest. Nytt är också att jag haft känningar i höfterna. När det kom första dagen tänkte jag att det är nog för jag sprang i skogen igår 🙄 Men det gjorde kraftigt ont i vänster ljumske! Så ont att jag inte kunde röra mig ordentligt. Det höll i sig i 2 dagar för att sedan bli bättre. Kort där efter ... känningar i höger ljumske (dock inte lika ont). Därefter har det kommit och gått i båda ljumskarna + på utsidan (på skinkan kan man säga). 

Hoppas nån stans att det inte är reumatismen... men med tanke på hur resten av kroppen mår just nu, känns det inte troligt att det är nåt annat. 

Idag fick jag ut lite järn på apoteket, så nu ska vi (igen) försöka få ordning på blodvärdet i väntan på 10:e April när jag ska få ta min första spruta av den nya medicinen. 

Nån som vill ha en kropp gratis eller till och med få kroppen och en liten slant kan bara höra av sig 👊🏼 
Jag kan garantera att ingen dag är den andra lik och du kommer lära dig mycket samt uppleva mycket med i kropp 🙏🏼 💞

Kram 

(null)