Ett jobbigt dygn

De senaste 24 timmarna har varit tunga, igen ... Justerade medicinerna lite för en dryg vecka sedan. Som en start skulle vi börja en vecka med max-dos av Alvedon i kombination med övriga mediciner. 2x500mg 4 gånger om dagen. Med läkarens ord "om du så får ont i huvudet eller något, så får du inte ta mer". 

Trots att jag "ätit mig mätt" på värktabletter i en veckas tid hade jag sjukt ont igår. Värst var höger axel 😔 Jag hade igen problem
Av och påklädning, bära saker och enkla saker som att torka mig efter toabesök 🥺

Värken i natt var hemsk och idag har det hållit i sig, fast lite svagare. Men det är ju inte bara värken och att det gör mig rörelsehindrad... det är vad som händer med mitt humör. 
Jag blir så ledsen och hängig. Jag brukar inte ha problem med att slå på ett leende i vanliga fall... men när det är såhär så är det svårt. Sjukt svårt!  Det är svårt att vara glad när jag har så jävla ont. Men det gör mig också ledsen.... det gör mig så innerligt ledsen och gråtfärdig att inget hjälper. Vad vi än provat så hamnar jag heeeeela tiden här. Fyra år nu! 

Jag förstår att jag aldrig kommer bli frisk! Det är inte det... men jag skulle så gärna, så gärna vilja ha tex 2-3 veckor i ett streck utan denna värken. Jag drömmer om känslan av att orka, att orka och ha energi över till att "ta tag i något" ... få energi till enkla vardagssaker. 

Snälla låt mig få känna det igen 🙏🏼❤️

(null)